Το καλάθι μου
0  Προϊόντα: | 0,00€
callout callout
Σύνολο: 0,00€
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διαχείριση Καλαθιού
mdtools.gr Logo
Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Δευτέρα-Παρασκευή: 07:00-22:00
Σάββατο: 08:00-18:00
Κυριακή: 09:00-15:00
Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2310755317 - 6932460295
Κατηγορίες

Τρόποι αποστολής


Ποιοί είναι οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής-παραλαβής του δέματος μου;
    Πραγματοποιώντας την παραγγελία online στο www.mdtools.gr ή καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρίας μας, μπορείτε να επιλέξετε αποστολή-παραλαβή με τους εξής τρόπους:


1. Παραλαβή από το κατάστημα.
    Εφόσον το επιθυμείτε, έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα μας, Πόντου 46, Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε επικοινωνήσει, προηγουμένως, με κάποιον εκπρόσωπο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας, ώστε να επιβεβαιώσετε την ορθότητα και την διαθεσιμότητα της παραγγελίας σας. Επιπλέον, για παραγγελίες που χρειάζονται επεξεργασία για να εκτελεσθούν, θα πρέπει να έχετε ενημερωθεί για την ακριβή ημερομηνία και ώρα που θα είναι διαθέσιμες και θα μπορείτε να τις παραλάβετε. Οι παραλαβές των παραγγελιών από το φυσικό κατάστημα μας, πραγματοποιούνται τις καθημερινές από τις 07:00-22:00, το Σάββατο από τις 08:00-18:00 και την Κυριακή από τις 09:00-15:00. 

2. Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών (courier).
    Η Εταιρία μας συνεργαζόμενη με την εταιρία ταχυμεταφορών (courier) Γενική Ταχυδρομική, σας προσφέρει την δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας στην διεύθυνση της επιλογής σας. Ο χρόνος που μεσολαβεί από την αποστολή της παραγγελίας σας έως και την παράδοση στον χώρο σας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα και αντίστοιχα, 2-6 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Για πιο αναλυτικές πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.taxydromiki.com/ .

3. Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών (courier) επιλογής του πελάτη.
   
 Εφόσον το επιθυμείτε, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας με την εταιρία ταχυμεταφορών (courier) της επιλογής σας. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε επικοινωνήσει, προηγουμένως, με κάποιον εκπρόσωπο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας ώστε να συμφωνήσετε από κοινού στον τρόπο πληρωμής. Ο χρόνος που μεσολαβεί από την αποστολή της παραγγελίας σας έως και την παράδοση στον χώρο σας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα και αντίστοιχα, 2-6 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εταιρία μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το ύψος των εξόδων αποστολής που τιμολογούν οι μη συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών (courier).

4. Αποστολή με μεταφορική εταιρία.
    Για τις παραγγελίες που το συνολικό βάρος τους υπερβαίνει τα 10 Kg ή οι διαστάσεις τους είναι μεγάλες, σας προτείνουμε να επιλέγετε την αποστολή τους με μεταφορική εταιρία ούτως ώστε να επιβαρυνθείτε με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ο χρόνος που μεσολαβεί από την αποστολή της παραγγελίας σας έως και την παράδοση της κυμαίνεται από 1-5 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από την περιοχή στην οποία βρίσκεστε. Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σε κάποιες περιοχές της ελληνικής επικράτειας, οι μεταφορικές εταιρίες δεν πραγματοποιούν παράδοση παραγγελιών στο χώρο σας αλλά σας δίνουν τη δυνατότητα παραλαβής τους από τις εγκαταστάσεις τους, γεγονός για το οποίο η Εταιρία μας δεν φέρνει καμία ευθύνη. Επιπροσθέτως, στην περίπτωση που επιλέξετε αποστολή της παραγγελίας σας με μεταφορική εταιρία, δεν δίνεται η δυνατότητα πληρωμής της μέσω αντικαταβολής.
 Παράδοση σε όλη  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 Παράδοση σε όλη
 ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 Εργοστασιακή  ΕΓΓΥΗΣΗ
 Εργοστασιακή
 ΕΓΓΥΗΣΗ
 Ασφαλείς  ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
 Ασφαλείς
 ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
κάρτες τραπεζών
facebook
NEWSLETTER
Βρείτε μας στο Χάρτη
  • arrowΒρείτε μας στο Χάρτη
  • map
Εντοπίστε το δέμα σας
  • arrowΕντοπίστε το δέμα σας
  • dema
Επικοινωνία
Πόντου 46, Μενεμένη
54628, Θεσσαλονίκη
Tel: (+30) 2310755317
Mob: (+30) 6932460295
Fax: (+30) 2310755906
E-mail: info@mdtools.gr
Εργαλεία  |  Μηχανήματα  |  Κήπος & Αγρός  |  Auto - Moto  |  Συνεργείο  |  Τεχνολογία & Gadgets  |  Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός & Φωτισμός  |  Θέρμανση & Κλιματισμός  |  Υδραυλικά & Μπάνιο  |  Μέσα προστασίας εργαζομένου  |  Χρώματα - Βερνίκια - Σπρέι  |  Εποχιακά είδη  |  STOCK - ΠΡΟΪΟΝΤΑ
© 2019 - mdtools.gr Valid XHTML 1.0 Transitional -- Κατασκευη eshop by infocus
Backto
bank