Δόσεις
Το καλάθι μου
0  Προϊόντα: | 0,00€
callout callout
Σύνολο: 0,00€
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διαχείριση Καλαθιού
mdtools.gr Logo
Δόσεις
Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Δευτέρα-Παρασκευή: 07:00-22:00
Σάββατο: 08:00-18:00
Κυριακή: 09:00-15:00
Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2310755317 - 2310754039 - 6932460295
Κατηγορίες

Πολιτική επιστροφών


Συμβουλή
   
 Η εταιρία, MDTools - Δερμεντζόπουλος Μ. & ΣΙΑ ΕΕ, σας παροτρύνει να μελετήσετε προσεκτικά τους όρους και τις συνθήκες εγγύησης των κατασκευαστών, των οποίων τα  προϊόντα επιλέγετε. Η σωστή εξυπηρέτηση σας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς, αποτελεί έναν εξίσου σημαντικό παράγοντα,που συμβάλει στο να απολαύσετε μια πραγματικά καλή και επιτυχημένη αγορά. 


Γενικά
    Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αν επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει από την Εταιρία μας, θα πρέπει, προηγουμένως να έχετε έρθει σε επικοινωνία με έναν εκπρόσωπο μας, από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Επιστροφές προϊόντων που πραγματοποιούνται, χωρίς να έχει προηγηθεί η αντίστοιχη τηλεφωνική επικοινωνία, δεν θα γίνονται δεκτές. 
    Επίσης, Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από την εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή όπως αυτός ορίζει μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας του. Η εγγύηση ισχύει για το εκάστοτε ηλεκτρικό εργαλείο, μηχάνημα, συσκευή ή προϊόν, ωστόσο διαφέρει για τα παρελκόμενα που περιλαμβάνονται στην συσκευασία, όπως παραδείγματος χάριν είναι η μπαταρία, ο φορτιστής, οι αποσπώμενες κεφαλές των ηλεκτρικών εργαλείων, τα ακουστικά, το καλώδιο USB κτλ. Η εγγύηση του κατασκευαστή δεν καλύπτει βλάβες ή περιπτώσεις δυσλειτουργίας, οι οποίες προέρχονται από κακή χρήση, πτώση, υγρασία, μη ορθή αποθήκευση, παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένα service και έχει ως αποτέλεσμα το προϊόν να τίθεται αυτομάτως εκτός εγγύησης. Σε περίπτωση, μη κάλυψης του προϊόντος από την εγγύηση λόγω των προαναφερθέντων περιπτώσεων, δίνεται προσφορά κόστους επισκευής της βλάβης. Σε περίπτωση μη αποδοχής του κόστους αυτού από την μεριά του πελάτη, υπάρχει ελάχιστη χρέωση 10€ (+ ΦΠΑ) για τον τεχνικό έλεγχο που διενεργήθηκε. Επιπροσθέτως, σε περίπτωση μεταφοράς, τα έξοδα αποστολής και επαναπροώθησης (δηλαδή από και προς) του εκάστοτε προϊόντος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη, είτε αυτό εμπίπτει είτε δεν εμπίπτει μέσα στην εγγύηση του κατασκευαστή. Συσκευασία προιόντος
    Τα προϊόντα μας αποστέλονται από τις εγκαταστάσεις μας σε άριστη κατάσταση και προστατευμένα μέσα σε κατάλληλη συσκευασία πάνω στην οποία επικολλάται ειδική ταινία με την ένδειξη ''ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ-FRAGILE''. Στην περίπτωση που διαπιστώσετε πως η συσκευασία είναι παραβιασμένη ή αλλοιωμένη, παρακαλείσθε να μην προχωρήσετε στην παραλαβή του προϊόντος και να έρθετε άμεσα σε επικοινωνία με έναν εκπρόσωπο μας από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Η Εταιρία μας δεν δέχεται αλλαγές προϊόντων λόγω προβλημάτων που προκλήθηκαν από την μεταφορά τους. Παραλαμβάνοντας το προϊόν σημαίνει αυτομάτως ότι επιδέχεστε ότι είναι σε άριστη κατάσταση. Επιπροσθέτως, η Εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες ή ζημιές που προκλήθηκαν στο προϊόν από τον ίδιο τον πελάτη κατά το άνοιγμα της συσκευασίας του.


Δικαίωμα υπαναχώρησης
    Αν αλλάξετε γνώμη για την αγορά σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης, δηλαδή, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σας  στην αρχική κατάσταση του, σφραγισμένο, χωρίς να έχει παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τυχόν παρελκόμενα, δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά και συνοδευόμενο από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο). Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης, επιβαρύνεσθε με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος.
    Το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν ισχύει στις εξής περιπτώσεις: α) Να διατυπώσετε την επιθυμία επιστροφής του προϊόντος μεταγενέστερα από την χρονική περίοδο των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. β) Η επιστροφή του προϊόντος να μην πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία που περιγράφηκε παραπάνω (''αρχική κατάσταση του, σφραγισμένο, χωρίς να έχει παραβιαστεί...κτλ.''). γ) Για προϊόντα που η προπαραγγελία τους ή η κατασκευή τους πραγματοποιήθηκε μετά από εντολή του πελάτη όπως παραδείγματος χάριν είναι τα ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη (γεννήτριες), οι ηλεκτροσυγκολλήσεις, οι αντλίες, τα πλυστικά και τα πιεστικά μηχανήματα καθώς και άλλα προϊόντα.


Διαφορετικοί λόγοι για να επιστρέψετε ένα προιόν 

Επισκευή προιόντος κατά τη διάρκεια της εγγύησης
    Στην περίπτωση κατά την οποία εμφανιστεί βλάβη στο προϊόν σας εντός της χρονικής περιόδου της εγγύησης που προβλέπει ο κατασκευαστής, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο μας από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, ούτως ώστε να σας παρέχει τις απαραίτητες οδηγίες από την στιγμή που οι όροι χρήσης και οι συνθήκες εγγύησης διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Σε κάθε περίπτωση, το εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρίας μας θα σας κατευθύνει με γνώμονα την γρήγορη εξυπηρέτηση σας. Επίσης, σε περίπτωση μεταφοράς, τα έξοδα αποστολής και επαναπροώθησης (δηλαδή από και προς) του εκάστοτε προϊόντος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη, είτε αυτό εμπίπτει είτε δεν εμπίπτει μέσα στην εγγύηση του κατασκευαστή. Επιπροσθέτως, η Εταιρία μας δεν φέρνει καμία ευθύνη για τους όρους, τους χρόνους ανταπόκρισης, τους χρόνους επισκευής ή τις συνθήκες που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί η επισκευή και η επιστροφή του προϊόντος. Απαραίτητη προυπόθεση για την αποστολή του προϊόντος είτε στην έδρα της Εταιρίας μας είτε στο επίσημο τεχνικό τμήμα του κατασκευαστή, είναι το προϊόν να συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο).


Εργοστασιακά προβληματικό προιόν κατά την παραλαβή του (D.O.A)
    Αν αγοράσετε ένα προϊόν, το οποίο δεν μπόρεσε εξ'αρχής να τεθεί σε λειτουργία λόγω κατασκευαστικού λάθους, τότε χαρακτηρίζεται αυτομάτως ως D.O.A, δηλαδή, Dead On Arrival. Ο πελάτης έχει την αποκλειστική ευθύνη να θέσει σε δοκιμαστική λειτουργία το προϊόν που έχει αγοράσει, κατά την ημέρα της παραλαβής του, ούτως ώστε να διαπιστώσει την εύρρυθμη ή μη λειτουργία του. 
    Εφόσον, ο κατασκευαστής του προϊόντος που επιλέξατε, προβλέπει την διαδικασία D.O.A, έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε το εν λόγω προϊόν στην έδρα της Εταιρίας μας, Πόντου 46, Μενεμένη Θεσσαλονίκης, προκειμένου να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες βάσει των όρων που θέτει ο κατασκευαστής εκτός και αν προβλέπει διαφορετικούς όρους για άμεση αποστολή προς αυτόν. Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και ο κατασκευαστής εγκρίνει και επικυρώσει εγγράφως την αντικατάσταση λόγω D.O.A , τότε θα σας επιστραφεί ένα καινούργιο προϊόν και τα έξοδα επιστροφής θα καλυφθούν από την Εταιρία μας.
    Σας παροτρύνουμε να μελετήσετε προσεκτικά τους όρους και τις συνθήκες εγγύησης των κατασκευαστών των οποίων τα προϊόντα επιθυμείτε να αγοράσετε. Η Εταιρία μας δεν φέρνει καμία ευθύνη για τους όρους, τους χρόνους επιστροφής λόγω D.O.A, τους χρόνους επισκευής ή τις συνθήκες που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί. Δεσμευόμαστε προς εσάς, πως θα ασκήσουμε την μέγιστη δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με τον κατασκευαστή, ούτως ώστε να συμβάλουμε στην ευκολότερη ολοκλήρωση των διαδικασιών.
    Το πρόβλημα ή η βλάβη που εμφανίζει ένα προϊόν δεν χαρακτηρίζεται ως D.O.A και επομένως δεν καλύπτεται ως τέτοιου είδους από την εγγύηση του κατασκευαστή στις εξής περιπτώσεις: α) Αν ο κατασκευαστής δεν προβλέπει, ούτε ορίζει την διαδικασία D.O.A μέσα στους όρους χρήσης και στις συνθήκες της εγγύησης. β) Αν κατά την ολοκλήρωση του τεχνικού ελέγχου διαπιστωθεί πως η βλάβη έχει προκληθεί με υπαιτιότητα του πελάτη, γεγονός που αποδεικνύεται με επίσημο έγγραφο του τεχνικού τμήματος του κατασκευαστή. γ) Αν η επιστροφή του προϊόντος δεν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία. Η εν λόγω διαδικασία ορίζει πως το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική κατάσταση του, τοποθετημένο μέσα στο κουτί του, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τυχόν παρελκόμενα, δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά και συνοδευόμενο από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο).Προιόν που εμφάνισε πρόβλημα από μόνο του κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του (D.A.P)
    Αν αγοράσετε ένα προϊόν, το οποίο τέθηκε σε λειτουργία αλλά στις αμέσως επόμενες ημέρες παρουσιάσει, από μόνο του, προβλήματα σοβαρής δυσλειτουργίας, τότε χαρακτηρίζεται αυτομάτως ως D.A.P, δηλαδή, Dead After Purchase. Ο πελάτης έχει την αποκλειστική ευθύνη να θέσει σε δοκιμαστική λειτουργία το προϊόν που έχει αγοράσει, κατά την ημέρα της παραλαβής του, ούτως ώστε να διαπιστώσει την εύρρυθμη ή μη λειτουργία του. 
    Κάθε κατασκευαστής ορίζει, με διαφορετικό τρόπο, ημερολογιακά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και είναι δυνατόν να διαφέρει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Επίσης, ως έναρξη του εν λόγω χρονικού διαστήματος ορίζεται η ημερομηνία παραλαβής του από τον πελάτη. Συνήθως, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα περιλαμβάνει μερικές μόνο ημέρες από την ημέρα παραλαβής του. 
    Εφόσον, ο κατασκευαστής του προϊόντος που επιλέξατε, προβλέπει την διαδικασία D.A.P, έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε το εν λόγω προϊόν στην έδρα της Εταιρίας μας, Πόντου 46, Μενεμένη Θεσσαλονίκης, προκειμένου να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες βάσει των όρων που θέτει ο κατασκευαστής εκτός και αν προβλέπει διαφορετικούς όρους για άμεση αποστολή προς αυτόν. Οποιαδήποτε απόφαση, σχετικά, με το αν η εκάστοτε περίπτωση δυσλειτουργίας χαρακτηρίζεται ως D.A.P, λαμβάνεται αποκλειστικά από το επίσημο τεχνικό τμήμα του κατασκευαστή στην ελληνική επικράτεια.
    Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως η Εταιρία μας σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά κάποιο προϊόν με αντίστοιχο ή διαφορετικό ή επιστρέφει χρήματα σε οποιοδήποτε καταναλωτή, αν πρωτίστως δεν διενεργηθεί και ολοκληρωθεί ο τεχνικός έλεγχος από το επίσημο τεχνικό τμήμα του εκάστοτε κατασκευαστή. Σας παροτρύνουμε να μελετήσετε προσεκτικά τους όρους και τις συνθήκες εγγύησης των κατασκευαστών των οποίων τα προϊόντα επιθυμείτε να αγοράσετε. Η Εταιρία μας δεν φέρνει καμία ευθύνη για τους όρους, τους χρόνους επιστροφής λόγω D.A.P, τους χρόνους επισκευής ή τις συνθήκες που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί. Δεσμευόμαστε προς εσάς, πως θα ασκήσουμε την μέγιστη δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με τον κατασκευαστή, ούτως ώστε να συμβάλουμε στην ευκολότερη ολοκλήρωση των διαδικασιών.
    Το πρόβλημα ή η βλάβη που εμφανίζει ένα προϊόν δεν χαρακτηρίζεται ως D.A.P και επομένως δεν καλύπτεται ως τέτοιου είδους από την εγγύηση του κατασκευαστή στις εξής περιπτώσεις: α) Αν ο κατασκευαστής δεν προβλέπει, ούτε ορίζει την διαδικασία D.A.P μέσα στους όρους χρήσης και στις συνθήκες της εγγύησης. β) Αν κατά την ολοκλήρωση του τεχνικού ελέγχου διαπιστωθεί πως η βλάβη έχει προκληθεί με υπαιτιότητα του πελάτη, γεγονός που αποδεικνύεται με επίσημο έγγραφο του τεχνικού τμήματος του κατασκευαστή. γ) Αν η επιστροφή του προϊόντος δεν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία. Η εν λόγω διαδικασία ορίζει πως το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική κατάσταση του, τοποθετημένο μέσα στο κουτί του, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τυχόν παρελκόμενα, δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά και συνοδευόμενο από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο). δ) Αν διατυπώσετε την επιθυμία επιστροφής του προϊόντος λόγω προβλήματος ή βλάβης D.A.P, μεταγενέστερα ημερολογιακά από την χρονική περίοδο που ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής.


 Παράδοση σε όλη  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 Παράδοση σε όλη
 ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 Εργοστασιακή  ΕΓΓΥΗΣΗ
 Εργοστασιακή
 ΕΓΓΥΗΣΗ
 Ασφαλείς  ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
 Ασφαλείς
 ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
κάρτες τραπεζών
facebook
NEWSLETTER
Βρείτε μας στο Χάρτη
  • arrowΒρείτε μας στο Χάρτη
  • map
Εντοπίστε το δέμα σας
  • arrowΕντοπίστε το δέμα σας
  • dema
Επικοινωνία
Πόντου 46, Μενεμένη
54628, Θεσσαλονίκη
Tel: (+30) 2310755317, 2310754039
Mob: (+30) 6932460295
Fax: (+30) 2310755906
E-mail: info@mdtools.gr
Εργαλεία  |  Μηχανήματα  |  Κήπος Αγρός  |  Auto - Moto  |  Συνεργείο  |  Τεχνολογία & Gadgets  |  Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός & Φωτισμός  |  Θέρμανση & Κλιματισμός  |  Υδραυλικά & Μπάνιο  |  Μέσα προστασίας εργαζομένου  |  Χρώματα - Βερνίκια - Σπρέι  |  Camping - Θάλασσα - Βουνό  |  Τρέχουσες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
© 2019 - mdtools.gr Valid XHTML 1.0 Transitional -- Κατασκευη eshop by infocus
Backto
bank