Υλικό κατασκευής: Μαντέμι (Χυτοσίδηρος/Cast iron)
Οι πρώτες ύλες κατασκευής του τηγανιού συμμορφώνονται πλήρως με τα πρότυπα GBT
Διαθέτει πιστοποίηση FDA
Διαθέτει πιστοποίηση LFGB
Διάμετρος σκεύους: Φ25 cm
Κατάλληλο για τοποθέτηση σε: Συμβατικές Ηλεκτρικές Εστίες / Κεραμικές Εστίες / Επαγωγικές εστίες / Εστίες αερίου / Κάρβουνο / Φούρνο
Αντοχή σε θερμοκρασία φούρνου έως 260 °C.
Διαστάσεις (ΜxΒxY): 35,5 x Φ25 x 5 cm
Βάρος: 2,2 Kg
Περιγραφή:
Ακολουθώντας την κλασική διαδικασία χύτευσης η συνολική εμφάνιση είναι απλή και παραδοσιακή.
Είναι μη τοξικό και ακίνδυνο, έτσι μπορείτε να μαγειρέψετε με ασφάλεια νόστιμα γεύματα για την οικογένειά σας.
Το ομαλό φινίρισμα παρέχει ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας για βελτιωμένο μαγείρεμα.
Pre-Seasoned και έτοιμο για χρήση, προτείνεται η διαδικασία seasoning πριν από κάθε χρήση για να διατηρήσετε τις αντικολλητικές ιδιότητες του!
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ψήνει να τηγανίζει, να σοτάρει, να βράζει, να καβουρδίζει, να μπαίνει στο φούρνο και να χρησιμοποιείται σαν κατσαρόλα.
Όλες οι πρώτες ύλες προέρχονται από επώνυμους προμηθευτές, φτάνουν πλήρως στα πρότυπα GBT, με πιστοποιήσεις FDA και LFGB.
Τα σκεύη από χυτοσίδηρο πρέπει να πλένονται, αποκλειστικά, στο χέρι με ζεστό νερό και να συντηρούνται με φυτικά έλαια. Συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης.
ΜΗΝ χρησιμοποιείτε ή πετάτε ή βάλετε μέσα μαχαιροπίρουνα και άλλα μεταλλικά σκεύη/εργαλεία.
ΜΗΝ κόβετε μέσα στο σκεύος.